Personalisatie

Werkkledij en veiligheidskledij maken een deel uit van het imago van een bedrijf, daarom is personalisatie van textiel aan te raden. Werkkledij wordt op deze manier een soort uniform en krijgt een dubbele functie: publiciteit en bescherming.

Wanneer textiel gelabeld wordt heeft dit ook zijn voordelen bij het onderhoud : gewassen kledij kan onmiddellijk toegewezen worden aan de juiste persoon door middel van barcodes en/of persoonsidentificatie.

Er bestaan verschillende soorten van bedrukking.

Afhankelijk van het soort textiel, de gewenste oplage en het budget kan een kledingstuk gepersonaliseerd worden door borduren, zeefdruk of patch-technieken (transfers en badges).

Al deze technieken gebeuren bij Annio’s in eigen atelier waardoor kwaliteitseisen strikt worden nageleefd en levertermijnen niet onnodig oplopen.

Onze soort druktechnieken

Patch-emblemen

Patch-emblemen worden door middel van heatsealmachines aangebracht op kledij. Afhankelijk van de gewenste uitvoering en het soort textiel kan er keuze worden gemaakt uit diverse soorten patch-emblemen, deze zijn bijzonder geschikt voor kleding met een kwalitatief hoog en representatief karakter.

De emblemen zijn voorzien van een unieke lijmlaag en kunnen gekleefd worden op diverse temperaturen op diverse stoffen. Van regenkledij, casualkledij… tot vlam vertragende kleding…

Borduren

Borduren, een ambachtelijke techniek, is mogelijk op allerhande soorten kledij. Borduren is arbeidsintensiever en impliceert een ietwat langere levertermijn, maar geeft een mooie uitstraling aan het textielstuk.

Het ontwerp of het logo wordt vooraf vertaald naar een borduurprogramma, waarbij de kosten afhangen van de afmetingen en het aantal steken.

Zeefdruk

Zeefdruk is de meest courante textieldruktechniek waar rechtstreeks op het textiel wordt gedrukt. Deze techniek leent zich uitstekend tot zowel kleine als grote oplages, rekening houdend met het aantal kleuren, soort textiel en plaats op het kledingstuk.

Er moet rekening gehouden worden met cliché- en instelkosten. Voor zeefdruk geldt de volgende stelregel : hoe meer opdrukkleuren en hoe lager het drukaantal, hoe hoger de kostprijs.

Transferdruk

Eenkleurige of meerkleurige transfers, zijn opdrukken die we aanbrengen met een hitte transferpers en voorzien van een unieke lijmlaag die toe te passen is op alle textielsoorten!

Zo kan je met kleinere bijbestellingen en zonder extra stelkosten per order werken.

Het transfer is uit te voeren in diverse mogelijkheden. De eigenschappen worden geheel aangepast aan het logo en de toepassing waarvoor de transfer wordt gebruikt.

Kwaliteit

Producties gebeuren steeds en enkel na goedkeuring van een (gratis) e-proof/view.


Snelle service

Ons 8-koppig team staat dagelijks voor U klaar om U met raad en daad te helpen.


Vlot bereikbaar

U kan alle weekdagen (uitgezonderd dinsdag) tussen 10 en 18 u terecht in onze showroom, op zaterdag tussen 9 en 13 uur.

 

Gesloten op zon+feestdagen. Ook buiten deze uren kan je op afspraak terecht. Bel ons dan even op 014/70 70 08.Annio's
Laarstraat 8
2200 Noorderwijk, België
+32 (0)14 70 70 08

  • Instagram
  • Linkedin
  • Facebook